Tule mukaan kehittämään suomalaisen kokeilurahoituksen uusia muotoja!

Kokeilut ovat yksi hallituksen kärkihankkeista ja niihin kohdistuu suuria odotuksia. Yhtenä toimenpiteenä valtioneuvoston kanslia selvittää parhaillaan, mitkä ovat parhaat keinot kokeilujen rahoittamiseksi.

Kutsumme kansalaisia mukaan kehittämään rahoituksen ratkaisuja. Mukaan voi hakea kuka hyvänsä kokeiluista kiinnostunut, ja ilmoittautuminen ei sido osallistumaan kaikkiin tapahtumiin. Yhteiskehittämistilaisuudet järjestetään seuraavina ajankohtina:

  • Tiistaina 26.1.2016 klo 9.00–12.00
  • Maanantaina 29.2.2016 klo 13.00–16.00

Työpajatilaisuuksissa kehitetään kokeilurahoituksen uusia muotoja ja näihin liittyviä palvelu- ja toimintaratkaisuja yhdessä rahoittajien, kokeilijoiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Yhteiskehittäjien joukkoa kutsutaan Kokeilukummeiksi. Kokoontumiset järjestetään Helsingin keskustassa, useimmiten valtioneuvoston tiloissa.  

Ilmoittaudu Kokeilukummi-yhteisöön tästä

Paikkoja on rajatusti. Ilmoitamme mukaan mahtuneille henkilökohtaisesti.

Tilaisuudet ovat osa Kokeilurahoituksen toteutusvaihtoehdot (KORVA) -hanketta. Sujuva ja hyvin kohdennettu rahoitus on tärkeä osa muutoksessa kohti kokeilevaa yhteiskuntaa. KORVA-hankkeessa muodostetaan ymmärrys ja toimenpidesuositukset liittyen siihen, mitä tulee tehdä kokeilujen sujuvan rahoituksen varmistamiseksi.

Lisätietoja hankkeesta:

Mikko Annala
tutkija, Demos Helsinki
+358 40 778 6062
mikko.annala(at)demoshelsinki.fi

Annukka Berg
tutkija, Suomen ympäristökeskus
+358 50 367 4996
annukka.berg(at)ymparisto.fi

Kaisa Lähteenmäki-Smith
Tiedeasiantuntija, politiikka-analyysiyksikkö
Valtioneuvoston kanslia
+358 50 347 4187
anna-kaisa.lahteenmaki-smith(at)vnk.fi