Hyppää sisältöön

Kokeileva Suomi Facebookissa

 

Tilaa uutiskirje

Tilaa kokeilutoiminnan uutiskirje sähköpostiisi.

Tule mukaan

Osallistu tapahtumiin

Osallistu tapahtumiin

Valitse sinulle mieluisimmat Kokeilevan Suomen ja yhteistyökumppaneiden tapahtumat ja tule mukaan. Kaikki tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Osallistu tapahtumiin

Tutustu Kokeilun paikkaan

Tutustu Kokeilun paikkaan

Kokeilun paikka on alusta, joka auttaa synnyttämään ideoista konkreettisia kokeiluja.Yhteisöllinen Kokeilun paikka yhdistää ideoijat, kokeilijat, sparraajat, rahoittajat ja käyttäjät.

Tutustu Kokeilun paikkaan

Kuukauden kokeilu

Kuukauden kokeilu

Kokeileva Suomi jakaa joka kuukausi Kuukauden kokeilu -kunniamaininnan erityisen ansioituneelle kokeilulle. Tutustu kaikkiin kunniamaininnan saaneisiin ja ehdota omaa suosikkiasi.

Kaikki kuukauden kokeilut

Tutustu myös

Materiaalit

Materiaalit

Kokeilevan Suomen materiaalipankista löytyy paljon materiaalia erilaisten kokeilujen tueksi. Tutustu vaikkapa kokeilijan huoneentauluhuin tai kokeiluesimerkkeihin. Täältä löydät myös erilaiset työkalupakit, arviointivinkit sekä apua kokeilujen muotoiluun ja toteuttamiseen.

Materiaalipankki

Opas kokeilujen tukijalle

Opas kokeilujen tukijalle

Opas on suunnattu erityisesti julkisella sektorilla toimiville kokeilujen tukijoille. Oppaassa perehdytään erilaisiin kokeilemisen tukemisen muotoihin, jotka on jaettu neljään teemaan: kokeilujen käynnistäminen ja tukeminen, viestintä, hyödyntäminen ja vaikuttavuus sekä hankinta ja rahoittaminen.

Kokeilujen tukijan opas

Kokeilutarinat

Kokeilutarinat

Kokeiluja on monenkokoisia ja -näköisiä. On nopeita kokeiluja ja tutkimuksellisia kokeiluja. Tutustu tarinoihin muutamasta kokeilusta, joista voit innostua ja inspiroitua.

Tutustu kokeilutarinoihin