FI SV EN

Kokeiluviikko tulee taas!

29.8.2018 11.47
Uutinen
Kokeiluviikko tulee taas!

Valtakunnallinen kokeiluviikko järjestetään tänä syksynä jo kolmatta kertaa! 8.-12.10.2018 järjestettävä kampanja haastaa tuomaan kokeilujen tulokset esiin, kun viikon teemana on tällä kertaa kokeilujen sadonkorjuu.

Kokeiluviikon tavoitteena on innostaa kokeilemaan ennakkoluulottomasti sekä tuomaan esiin jo tehtyjen kokeilujen oppeja ja tuloksia. Viikon aikana pohditaan muun muassa sitä, miten kokeilujen hyvät tulokset saataisiin nykyistä paremmin juurrutettua ja levitettyä myös laajemmalle.

Kokeiluviikko tulee näkymään erilaisina tapahtumina sekä sosiaalisen median kampanjana. Somessa voit seurata viikon etenemistä tunnisteella #kokeiluviikko ja lisäksi ihmisiä ja organisaatioita rohkaistaan tuomaan omat kokeiluoppinsa esiin tunnisteella #kokeilutarinani.

Kokeiluviikkoa on tuttuun tapaan järjestämässä laaja joukko kokeilukulttuurin edistäjiä. Kampanjaa järjestävät valtioneuvoston kanslian Kokeileva Suomi -tiimi, valtiovarainministeriön Digikuntakokeilu ja Työ 2.0. -hankkeet, Opetushallituksen Kokeilukeskus, Valtiokonttorin D9-digitiimi, Kuntaliiton Uskalla kokeilla -verkosto, Aluehallintovirastot, Sitran Siilonmurtajat-ohjelma sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Lisätietoja:
Projektisuunnittelija Lyydia Aarninsalo, lyydia.aarninsalo(a)vnk.fi

kokeilut
tiedollinen luonti