Tuuppausklinikka 11.10.

11.10.2018, klo 8:30-15:30, Valtimo, Kirkkokatu 14 Helsinki

Klinikalla sparraillaan virkamiesten omia ideoita tuuppauskokeiluiksi. Päivän aikana pidetään kolme kahden tunnin sessiota, jotka alkavat noin 20 min johdannolla tuuppauksen käyttäytymistieteellisestä perustasta ja käyttömahdollisuuksista. Session loppuaika käytetään osallistujien tuuppausideoiden kehittämiseen niin vetäjän avustamana kuin yhdessä muiden osallistujien kesken. Voit osallistua mihin tahansa sessioon, mutta suosittelemme osallistumista ensimmäiseen sessioon, jos tuuppausideasi tai mielenkiintosi kohdistuu terveyden, hyvinvoinnin tai osaamiseen edistämiseen. Toinen sessio keskittyy kestävän kehityksen edistämiseen ja viimeinen sessio puolestaan toteutetaan ilman erillistä teemaa.

08:30 - 10:30 Sessio 1: Terveys, hyvinvointi ja osaaminen

11:00 - 13:00 Sessio 2: Kestävä kehitys

13:30 - 15:30 Sessio 3: Yleisteema

Tuuppausklinikka on ensisijaisesti suunnattu valtionhallinnon työntekijöille ja julkisen sektorin kanssa yhteistyötä tekeville yhteisölle.

Järjestäjä: Kokeileva Suomi / Markus Kanerva

Tilaisuuden järjestämistä helpottaa, jos tiedämme suunnilleen etukäteen osallistujat – tässä linkki ilmoittautumiseen: https://response.questback.com/vnk/srwclehs2h