Hyppää sisältöön

Kutsumme Sinut jakamaan näkemyksiäsi Kokeilukulttuurin nykytilasta Suomessa ja miettimään keinoja, joilla kokeilukulttuuria voitaisiin edistää seuraavalla hallituskaudella. 

Työpajat ovat osa valtioneuvoston kanslian tilaamaa selvitystä kokeilukulttuurin tilasta Suomessa. Selvityksen tavoitteena on analysoida kokeilukulttuurin nykytilaa, kehittää arviointimalli kokeilukulttuurin edistymisen seurantaan ja laatia toimenpidesuosituksia kokeilukulttuurin edistämiseksi seuraavalla hallituskaudella. Hankkeessa on toteutettu kysely ja haastatteluja, joiden tuloksille ja havainnoille työpajat rakentuvat. Selvityksen toteuttavat Suomen ympäristökeskus, Tampereen yliopisto ja Innotiimi-ICG. Lisätietoja hankkeesta.

Varaa aika kalenteristasi ja ilmoittaudu työpajaan alla olevasta linkistä (linkki ohjaa Suomen ympäristökeskuksen koulutuskalenteriin, jossa ilmoittautuminen tapahtuu). Työpajat järjestetään klo. 12:30-16 seuraavilla paikkakunnilla:

Lisäksi valtionhallinnon työntekijöille järjestetään työpaja Helsingissä 25.9 klo. 12:30-16, jossa keskitytään erityisesti kokeilukulttuurin tilaan valtionhallinnossa.  

Lähetämme ilmoittautuneille tarkemman agendan lähempänä tilaisuutta. Lisätietoa työpajojen tavoitteista ja sisällöstä tarvittaessa: Jarno Poskela, Innotiimi-ICG, [email protected]

Nähdään työpajoissa – nyt on mahdollisuus vaikuttaa!
 

Ystävällisin terveisin,

Riina Antikainen, KOKSU -hankkeen vastuullinen johtaja, Suomen ympäristökeskus
Virve Hokkanen, KOKSU -hankkeen ohjausryhmän puheenjohtaja, Valtioneuvoston kanslia