Kokeiluagentit – yhdessä vaikuttavampaa!

27.3.2019 12.57
Uutinen

Kokeiluagentit on vapaamuotoinen verkosto kaikille ammattikorkeakoululaisille sekä ammattikorkeakoulujen kehittämisestä kiinnostuneille. Toivotamme mukaan niin ammattikorkeakoulujen henkilökuntaa kuin opiskelijoitakin.

Kokeiluagenttien verkoston tärkeimpänä tehtävänä on tuoda yhteen kokeilevasta kehittämisestä ja kokeilukulttuurista kiinnostuneet ammattikorkeakoulujen kehittäjät. Verkostossa jaetaan kokemuksia ja hyviä käytänteitä, sekä etsitään mahdollisuuksia yhteistyöhön eri ammattikorkeakoulujen välillä. Pääasiallinen yhteydenpitoväline on oma Slack-kanava, minkä lisäksi verkosto kokoontuu yhteen muutaman kerran vuodessa.

Kevään 2019 aikana järjestetään vielä ainakin yksi tapaaminen Helsingissä (tarkempaa tietoa Slack-kanavalla) sekä näillä näkymin myös vierailu Joensuuhun tutustumaan Karelian Draft-ohjelmaan.

Verkoston koollekutsujana on toiminut valtioneuvoston kanslian Kokeileva Suomi -tiimi.

Taustalla jo vuosien yhteistyö

Kokeiluagenttien verkosto käynnistyi loppuvuodesta 2018. Verkoston taustalla on jo vuonna 2016 käynnistynyt yhteistyö valtioneuvoston kanslian Kokeileva Suomi -hankkeen sekä ammattikorkeakoulujen välillä. Vuosina 2016-2017 järjestettiin Kokeileva Suomi -kiertue, joka piti sisällään 19 tapahtumaa ympäri Suomen sekä Kokeilukulttuuri goes Arctic -lopputapahtuman.

Kiertueen jälkeen vuonna 2018 yhteistyökumppaneiden kesken hahmoteltiin uusia yhteisen tekemisen tapoja. Tämän pohdinnan tuloksena synnytettiin Kokeiluagentit, joka potkaistiin toden teolla käyntiin ensimmäisessä verkostotapaamisessa marraskuussa 2018.

Lähde mukaan!

Verkoston on vapaamuotoinen ja kaikille avoin. Verkostoon voit liittyä rekisteröitymällä Kokeiluagenttien Slack-kanavalle tästä. Mikäli linkki ei toimi tai sinulla on muuten vaikeuksia päästä kanavalle mukaan, ota yhteyttä Kokeileva Suomi -tiimiin osoitteella kokeilut(a)vnk.fi.

Toivotamme kaikki kiinnostuneet mukaan! 

kokeilut